top of page

Foruminlägg

Petter Ströbaek
01 sep. 2018
In Gör allt från din telefon
Är du inte vid din dator? Det är enkelt att administrera ditt forum från telefonen. Skapa, ta bort och omorganisera dina inlägg, eller dela dem på dina sociala medier. Aktivera/avaktivera dina kommentarer med mer. Du kan även fästa dina favoritinlägg så att fler människor kommer att se dem och på så vis få mer engagemang för forumets gemenskap. Eftersom att Wix Forum är så mobilvänligt, behöver du bara en telefon när ditt forum är färdiguppsatt.
Hantera ditt forum på språng content media
0
0
1
Petter Ströbaek
01 sep. 2018
In Gör allt från din telefon
Vår lättanvända mobillösning betyder att mobilforumet är enkelt att navigera, fungerar precis som på datorn och ser fantastisk ut från alla telefoner. Besökare kan göra allt från deras telefon. Skriva inlägg, lämna kommentarer, lägga till bilder, roliga emojis, dela inlägg i sociala medier, etc.
Funkar perfekt från telefonen content media
0
0
3
Petter Ströbaek
01 sep. 2018
In Gör allt från din telefon
Med push-notiser för mobil, kommer du alltid vara uppdaterad med allt som händer på ditt forum. För att registrera dig för push-notiser, gå till din profilsida > inställningar. När du registrerar dig för push-notiser, kommer du få notiser när folk gillar dina inlägg, lämnar kommentarer, nämner dig i kommentarer och när någon följer ett inlägg du publicerat.
0
0
0
Petter Ströbaek
01 sep. 2018
In Upptäck grymma funktioner
Se när folk är aktiva i ditt forum med uppdateringar i realtid. Det är ett enkelt sätt att följa diskussioner och aldrig missa något. Upplev allt i ditt forum i realtid! Wix Forum är kul med en live skrivindikator som låter dig se när folk är aktiva i en diskussion.
Uppdateringar i realtid content media
0
0
0
Petter Ströbaek
01 sep. 2018
In Upptäck grymma funktioner
Det finns inga gränser för hur många kategorier du kan skapa, så gå bananas - lägg till så många du vill! Gå till Inställningar > Kategorier, för att komma igång. Varesig ditt forum diskuterar idrott, näringsliv, produkter, tjänster eller vad som helst, bör du lägga till kategorier för att organisera dina diskussioner. Skapa en lista över kategoridiskussioner som är logiska, relevanta och enkla för forummedlemmar att följa.
Möjligheterna är oändliga content media
0
0
0
Petter Ströbaek
01 sep. 2018
In Upptäck grymma funktioner
Kör på en kort-layout eller den eleganta klassisk-layouten och gör den till din. Oavsett vilken layout du väljer, kommer ditt forum garanterat skilja sig från mängden. Kort-layouter är ett perfekt sätt att visa bilder, medan klassisk-layout är snyggt för inlägg som huvudsakligen fokuserar på text.
0
0
0
Petter Ströbaek
01 sep. 2018
In Stå ut från mängden
Starta diskussioenr av eget val och designa dem precis som du vill med enkla textredigeringsmöjligheter. När du skriver längre diskussioner utan bilder, använd vårt flexibla textredigeringsverktyg för att ge dina inlägg liv. Gör det enkelt för folk att förstå vad du har att säga genom att lägga till punkter i texten så att alla huvudpunkter är väl synliga. Vill du markera viktiga ord i din text? Använd fet eller kursiv text för att få dem att stå ut. Önskar du att lägga till länkar? Det är enkelt - bara välj vilken text som helst och lägg till en hyperlänk.
Gör det din egen content media
0
0
0
Petter Ströbaek
01 sep. 2018
In Stå ut från mängden
Såhär kommer dina diskussioner se ut utan bilder vilket är perfekt för långa samtal. Det är trots allt vad som befinner sig på insidan som räknas. Var inte rädd för långa texter. Folk läser forum för att de verkligen bryr sig om ett ämne, och de är intresserade av vad du har att säga. Om du vill ha bra tips på hur man stylar längre textsamtal, kolla in våra inlägg och gör det därefter till ditt eget.
0
0
0
Petter Ströbaek
01 sep. 2018
In Stå ut från mängden
Få igång besökarnas samtal med massvis av vackra bilder på ditt inlägg. En bild säger mer än 1000 ord, så kom igen och lägg till dina egna. Det är enkelt att lägga till dina bilder i ett inlägg. Bara klicka på kameraikonen för att lägga till den bild du önskar.
Ge ditt inlägg nytt liv content media
0
0
0
Petter Ströbaek
01 sep. 2018
In Kom igång med ditt forum
Wix Forum är det perfekta verktyget för att få kontakt med besökare, bygga en gemenskap och driva mer trafik till din hemsida! Har du något att säga? Klicka på "Lägg till nytt inlägg" för att starta din egen diskussion. Vad mer kan du göra med ditt forum? Ge det ett fångande namn, skapa så många kategorier som du önskar och välj bland vackra layouter, så som kort eller klassisk. Om ditt forum har massa bilder, passar kort-layouten dig bäst! En klassisk layout är perfekt för långa textdiskussioner. Dessutom är båda layouterna snygga från både dator och mobil. Efter att du valt en layout, anpassa den med eleganta designfunktioner för att få den att se ut precis som du önskar.
0
0
5
Petter Ströbaek
01 sep. 2018
In Kom igång med ditt forum
Använd några minuter till att söka efter relevanta sökord och lägg till dem i ditt inlägg. Det kommer att hjälpa dig att bli hittad i sökmotorer och driva mer trafik till din hemsida. Att ha ett aktivt forum är utmärkt för SEO! Ju mer bidragsgivare kommenterar och skriver inlägg, ju mer kommer det öka din synlighet i sökmotorer. Så det är alltid en bra idé att söka efter sökord som är superrelevanta för de ämnen du skriver om.
0
0
2
Petter Ströbaek
01 sep. 2018
In Kom igång med ditt forum
Dela ditt forum i sociala medier så att fler människor kan hitta dig. Det är ett snabbt och enkelt sätt att få mer trafik på. Visste du att besökare kan dela dina inlägg i ett enda klick? Det är enkelt dela ett inlägg på Facebook, Twitter och Google+. Varje delning du får, betyder att fler människor ser dina grymma inlägg och du kan enkelt nå en större publik.
Utöka din publik content media
0
0
2
Petter Ströbaek
01 sep. 2018
In Kom igång med ditt forum
Uppdatera innehållet med jämna mellanrum, så att där alltid är något nytt. Dela vad som helst - historier, ideér, bilder och mer. Det är ett bra sätt attrahera dina medlemmar och få dem att komma tillbaka. Ett enkelt sätt att fräscha upp innehållet är att bidra med nya inlägg och kommentarer till en av dina existerande diskussioner. Detta kommer hålla konversationen igång längre och existerande medlemmar engagerade i diskussioner de redan är intresserade av. Ett annat sätt att lägga till nytt innehåll på är att lägga till flera diskussionskategorier till forumet med tiden, så att det alltid finns något nytt för dina medlemmar att diskutera.
Håll ditt innehåll fräscht och uppdaterat content media
0
0
10
Petter Ströbaek
01 sep. 2018
In Kom igång med ditt forum
Det är ditt forum. Du kan enkelt godkänna nya medlemmar, fästa inlägg överst på sidan, flytta runt dem, avaktivera kommentarer och mer! Wix Forums enkla admin-verktyg gör administreringen av ditt forum till en lek, så att du alltid har kontroll över vad som händer. Gillar du inte ett inlägg? Inga problem. Du kan enkelt ta bort det så att det inte visas på ditt forum längre.
0
0
3

Petter Ströbaek

Admin
Fler åtgärder
bottom of page